Ons hoofddoel: het opvoeden en opleiden van honden tot een gezelschapsdier t.o.v. soortgenoten en zijn omgeving.

Wacht niet tot uw hond 6 maanden of een jaar is vooraleer naar de hondenschool te komen.
Kom alvast eens vrijblijvend de sfeer opsnuiven en eenmaal uw puppy ingeënt is tegen de ziekte van Carré en Parvovirus (8 á 10 weken) is hij klaar om al eens kennis te maken met de andere hondjes van de hondenschool. Dit is heel belangrijk voor het socialiseren van uw hond.
Het enige wat wij vragen is om bij uw eerste bezoek het boekje van de dierenarts mee te brengen (dat geldt trouwens voor elke nieuwe hond).
Vergeet ook niet het favoriete speeltje van uw hond mee te brengen.

Het is wel de bedoeling dat u leert werken met uw hond (niet de instructeurs), m.a.w. de instructeur geeft een opdracht waarna u als geleider het bevel geeft aan uw hond die op zijn beurt het bevel moet uitvoeren. Verwacht nu niet dat uw hond na enkele lessen perfect gaat zitten, liggen, staan en volgen. Dit zal stapsgewijs en met veel geduld en liefde moeten gebeuren. Enkel op deze manier kan men de communicatie tussen u en uw hond optimaliseren en dat is uitendelijk toch de bedoeling.


Onze lessen vinden telkens plaats op onze terreinen aan de Biesemveldstraat 81A te 9880 AALTER

Vrijdagavond Zondagvoormiddag
van 19u30 tot 20u20:
- voor de puppyklas
- voor de opvang/juniorklas
- voor de A-klas

van 20u30 tot 21u30:
- voor de B, C en D-klas
van 9u30 tot 10u20:
- voor de puppyklas
- voor de opvang/juniorklas
- voor de A-klas

van 10u30 tot 11u30:
- voor de B, C en D-klasKOM GERUST EENS LANGS ... WIJ BIJTEN NIET ...


Alles wat u op deze site tegenkomt is met de beste bedoelingen geplaatst. Mocht u toch iets zien dat auteursrechterlijk beschermd is of er is een link die niet werkt, aarzel dan niet om ons een mail te sturen op volgend adres: hondenschool.pillowrijn@outlook.be. Wij zullen dan het nodige doen om deze site aan te passen. Positieve opmerkingen of suggesties ... zijn steeds welkom op ons forum.